Aaro ja Ditja voivat hyvin Adult Neutered Cat-ruoalla

Meillä otettiin ruoka vastaan ilolla. Se maistui hyvin ja märkäruoan määrää saimme vähennettyä roimasti. Toisen kissan hilseily vähän on vähentynyt ja molemmat ovat olleet aktiivisempia kuin aiemmin. Vatsa on molemmilla toiminut hyvin ja ei ole ollut niin kovalla kuin heillä oli aiemmin. Toinen kissoista välillä selvästi katsoi happamana kun sai niin vähän märkäruokaa, mutta söi silti nappuloita innolla.

Aarolle ruoka maistui, mutta paino ei enää noussut.

Turkit molemmilla ovat nyt paljon kiiltävämmät ja toisella hilseily väheni. Toisella sitä ei ollutkaan. Lisäksi huomasin, ettei karvapalloja muodostunut enää. Aiemmin tyttökissallamme Ditjalla oli ongelmana karvapallojen muodostuminen ja hän niitä yski aika useinkin. Nyt ongelma on loppunut.

Ditjalla on aiemmin ollut ongelmia karvapallojen muodostumisen kanssa, mutta ei enää.

Molemmat ovat olleet pirteämpiä ja yöaikaan leikkiminen on itseasiassa vähentynyt, kun virtaa oli päivisin todella paljon. Painot ovat pysyneet kummallakin hyvin kurissa. Leikatun uroksemme Aaron paino lopetti nousemisen. Vatsa on toiminut molemmilla hyvin ja veden juonti lisääntynyt. Ennen vettä kului todella vähän. Vatsa molemmilla tuntui välillä olevan ennen kovalla kun tuli vaan pieniä papanoita. Nyt molempien vatsa toimii hyvin eikä tarvitse vääntää niin kauaa. Ulosteen hajukin jopa väheni.

Kaikenkaikkiaan meillä oli miellyttävä kokemus ja otettiin ilolla uusi ruoka vastaan. Tulen jatkossakin ostamaan tätä merkkiä meille kuivaruoaksi.

Kylläisenä on hyvä kölliä!