Goodie- ja Hyrtti-kissat testaavat Virbacia osa 2

Viimeiset kaksi viikkoa ruokakokeilustamme meni samaan malliin kuin alkuaikakin. Kissojen ruoan ja veden kulutus pysyi samoissa määrissä. Goodien aktiivisuus tasaantui, joten ehkäpä siihen vaikutti myös keväisemmät ilmat ja aurinko. Molemmilla pysyi vatsa hyvässä kunnossa.

Mitä sieltä kupista löytyykään?

Meillä oli kolmaskin kissa muutaman päivän ajan hoidossa kokeilujakson lopussa, 4-vuotias uros, rodultaan cornish rex sekin. Ruoka maistui sillekin hyvin, eikä kissalla mennyt vatsa juurikaan sekaisin vaihdosta, vaikka ruoan vaihto sille olikin nopea.

Kokeilujakson päättyessä kissojen paino ei oikeastaan ollut muuttunut mihinkään, joten ruoka näyttäisi senkin puolesta sopivan niille hyvin. Hyrtin karvapeitteessä ei mielestäni ole tapahtunut minkäänlaista muutosta parempaan tai huonompaan suuntaan, mutta Goodien osalta sanoisin, että ruokavaliolla on ollut positiivinen vaikutus sen ihoon. Kokeilujakson lopussa vaikutti mielestäni siltä, että Goodien iho pysyi paljon parempana: se ei kerännyt talia samalla tavalla kuin ennen, eikä naarmuuntunut/ihon pintakerros ei mennyt rikki kuten ennen. Kissa on siis pysynyt paremmin puhtaana, kun iho on paremmassa kunnossa.
Karvattoman Goodie-kissan iho on ollut hyvässä kunnossa testijakson aikana.
Goodiella on ollut myös ongelmaa siinä, että sen silmät valuvat, sekä sillä on hammasongelmia. Mielestäni silmät ovat olleet aavistuksen paremmat nyt, ne ovat valuneet vähemmän. Sanoisin myös, että kokeilujakson loppua kohden Goodie on syönyt nappulaa ehkä vähän enemmän pureskellen, vaikka kuitenkin kyllä toivoisin, että nappula voisi olla hieman pienemmän kokoista. Goodien hengitys ei myöskään ole haissut niin voimakkaasti kuin ennen.

Kissat ovat vaikuttaneet tyytyväisiltä uuteen ruokavalioonsa, ja näyttävät pysyvän sen kanssa kokonaisuutena entistä paremmassa kunnossa.

"Tykkään olla kaikessa touhussa mukana. Tämä uusi ruoka oli tosi hyvää!"