Team Llewpart’s tyytyväisiä koiria

Näin keskikesän aikaan on hyvä pysähtyä hetkeksi, ja katsoa hieman taaksepäin.

Meidän nappulavallankumous alkoi helmikuussa. Llewpart’s koirat ja ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä Virbac Veterinary HPM päivittäisruokasarjaan. Ruoka maistuu kaikille todella hyvin ja koirat ovat energisiä ja tyytyväisiä. Aluksi koirien kakan määrä hieman lisääntyi, mutta nyt kaikilla tilanne on tasaantunut. Kakat ovat kiinteitä ja määrät pieniä. Haju on myös kohtuullisen neutraali. Turkit ovat saaneet paljon kehuja niin näyttelyissä kuin muutenkin.

Team Llewpart’s koirat ovat kevään ja alkukesän aikana osallistuneet näyttelyihin Suomessa ja Baltiassa erinomaisella menestyksellä. Llewpart’s koirat ovat saavuttaneet useita ROP ja VSP sijoituksia ja saanet sertejä, CACIB:a ja NORD-sertin. Olemme juhlistaneet myös uusia Suomen, Viron, Latvian, Liettuan, Baltian muotovalioita, Viron ja Latvian voittaja-18 titteleitä sekä kansainvälistä muoto- ja näyttelyvaliota. Yksi koiristamme, Fanny on tämän hetken Suomen voitokkain walesinspringerspanieli kilpailun toisena.

Näyttelyiden lisäksi koirat ovat toki ehtineet touhuamaan paljon muutakin. Hilma on käynyt etsimässä kadonnutta lammasta, Kaisla löytää ulkoa aina jotain, nyt viimeisimpänä kuolleen sammakon. Uiminen on yksi kesän riemuista kaikille ja sen jälkeen on aina pakko päästä kiehnäämään joko multaan tai hiekkaan.

Virbac Veterinary HPM päivittäisruokasarja tukee koiriemme hyvinvointia ja koko tiimi kiittää nappulavallankumousta siitä, että saamme olla osa tätä.