Syksyn väriloistoa

Aurinkoisen kesän jälkeen olemme saaneet nauttia syksyn väriloistosta. Koirien kanssa lenkkeillessä vuodenajanvaihteluita ja koirien reaktioita on ilo seurata. Keväällä kisaillaan pääskysten kanssa, kesällä nautitaan uimisen riemusta ja syksyllä hieman kostea metsä täyttyy mielenkiintoisista hajuista.

Heinäkuussa ihana tyttäreni, hyvä ystäväni Miina ja kasvattieni omistajat järjestivät minulle mielettömän upean Llewpart’s 10v. yllätysjuhlan. Paljon oli ohjelmaa ja kivaa yhteistä tekemistä.

Syyskuussa meidän teamiin tuli uusi vahvistus Ruotsista, ”Tonic” Don’s På Röda Mattan. Tonic on pian 11kk vanha walesinspringerspanieli uros. Ajattelimme totuttaa nuoren miehen pikkuhiljaa Virbacin ruokaan mutta toisin kävi. Tonic söi ruokakupistaan vain Virbacin nappulat ja jätti ”vanhan” tutun ruokansa syömättä. Selvä peli, ruoka vaihdettiin lennosta ilman mitään ongelmia.

Loppukesän ja alkusyksyn näyttelyissä Llewpart’s koirat ovat taas saavuttaneet upeita tuloksia. Large & Medium Neutered Senior ruoka on pitänyt meidän 10 vuotiaan Huldan turkin ja lihaksiston hyvässä kunnossa. Hulda oli BIS1-veteraani Mikkelissä, sai syksyn mittaan useita paras narttu sijoituksia Suomessa ja Virossa voitti Baltian veteraanivalio -18 tittelin sekä tuli Viron veteraani muotovalioksi.

Nuoremmat koirat ovat myös saavuttaneet useita ROP/VSP- ja paras narttu sijoituksia sekä Virossa Baltian voittaja -18 tittelin.

Kuuman kesän jälkeen koirat ovat nauttineet syksyisen metsän tuoksuista ja vauhtia riittää niin nuorilla kuin vanhemmillakin yksilöillä. Hilma ja Fanny pääsivät myös testaamaan fasaaninmetsästystä, Hilpanmäen fasaanitilalla. Hyviä ylös ajoja molemmille ja Hilmalle myös saalista.

Virbac Veterinary HPM päivittäisruokasarjan ruuat pitävät koirat hyvässä kunnossa ja tyytyväisinä. Myös nirsoimmille yksilöille ruoka on niin mieluisaa, että ruoka maistuu, olimmepa sitten kotona tai reissussa.

Aurinkoista syksyä toivotellen,

team Llewpart’s