Team Llewpart's

Olemme vuosia etsineet koiranruokasarjaa joka aidosti toimisi pennusta senioriin. Koirat ovat meille tärkeitä perheenjäseniä ja haluamme tarjota ruokaa joka vastaa asettamiamme laatuodotuksia. Mielestämme ruuan tulee olla valmistettu hyvistä raaka-aineista ja siinä tulee olla riittävästi proteiinia. Sisällössä emme halua nähdä turhia hiilihydraatteja tai lisäaineita.

Meidän koirille avautui mahdollisuus päästä testaamaan Virbac Veterinary HPM päivittäisruokasarjaa. Tähän ruokasarjaa tutustuessa on tullut hyvä mieli siitä, että nyt taisi vihdoinkin löytyä ruokasarja joka todella maistuu myös nirsoimmille yksilöille ja sopii hyvin myös vähän herkemmille senioreiden vatsoille. Lisäksi ylipainoon taipuvaiset ovat onnellisia kun ruokakuppiin ilmestyykin kunnon määrä herkullista nappulaa ja ruoka pitää nuoret energiset yksilöt myös tyytyväisinä.

Hilma 6,5v, Vilma 6,5v, Alma 4v, Fanny 2v – Large & Medium Adult

Hilma, Vilma ja Alma ovat aina syöneet hyvin ja ruokien vaihdot ovat sujuneet ilman ongelmia. Hilman ja Vilman kohdalla suurimpana ongelmana on ollut pohjaton maha ja taipumus ylipainoon. Alma puolestaan oli nuorempana ehkä hieman nirso, mutta nykyisin syö ilman ongelmia. Fanny taasen on ollut todella nirso koira pienestä pitäen.

Vanhemmille tytöille ruoka vaihdettiin Virbacin ohjeiden mukaan pikkuhiljaa 1 – 2 viikon aikana. Vaihdos sujui hyvin ja ruoka on ollut todella maistuvaa. Tytöt ovat tyytyväisiä kun uuttaa ruokaa saa syödä määrällisesti enemmän ja painotkin ovat pysyneet hyvin kurissa. Fannyn kohdalla vaihto tehtiin nopeammin koska ruoka oli tälle nirsolle koiralle niin maistuvaa, että jätti vanhan ruuan syömättä.

Kaisla 1,5v – Special Large Junior

Kaisla on todella energinen nuori spanielin alku. Kaisla on syönyt pääsääntöisesti nappulaa, mutta myös ajoittain raakaa lihaa. Kaislankin kohdalla ruuan vaihto sujui ilman ongelmia, ruoka maistuu ja energiaa riittää!

Tipe 10,5v – Large & Medium Neutered Adult

Tipe on ollut koko ikänsä herkkävatsainen, joten ajatuksena oli vaihtaa ruoka pikku hiljaa uuteen. Tipelle on testattu useita ruokia ja kovinkaan moni ei ole tällä hieman nirsollekin herralle ei ole sopinut.

Aluksi Tipelle annettiin vain muutamia nappuloita vanhan ruuan seassa. Muutaman päivän kuluttua, kun uusia nappuloita oli jo vähän enemmän kupissa, tuli täydellinen stoppi ruokailuun. Tipelle tarjottiin tuttuja nappuloita jotka eivät kelvanneet mutta Virbacin uudet nappulat kelpasivat heti. Lopulta vanhat jäivät kuppiin ja uudet hävisivät joten kaiken uhalla siirryttiin suoraan uuteen ruokaan. Maha kesti hyvin suunniteltua nopeamman nappulan vaihdoksen ja ruoka on maistunut vanhalle herralle eriomaisesti!

Tikru-mummo 13v, Lucky 9,5v – Large & Medium Neutered Senior

Nämä kaksi niin sanottua rautamahaa ovat näin vanhemmalla iällä olleet hieman herkempiä reagoimaan ruuan vaihtoon joten uutta ruokaa alettiin lisätä pikkuhiljaa. Mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Ruoka maistuu hyvin ja virtaa riittää.

Virbacin nappulavallankumous on tullut Llewpart’s tiimiin jäädäkseen!

T. Team Llewpart's